Ga naar inhoud

MCI Ontzorgt

MCI doet inspecties en onafhankelijk onderzoek naar het “gedrag van materialen” en beoordeelt incidentele en structurele werktuigbouwkundige/materiaalkundige vraagstukken. MCI adviseert in pragmatische en fundamentele oplossingen, gebaseerd op een multidisciplinaire kennis met integrale inzichten en een jarenlange brede ervaring met productiemachines en installaties.

MCI is u graag van dienst, neem contact met ons op!

Horizontale Organisatie

De kracht van experts met hun specialistische kennis komt het best tot zijn recht in een horizontale organisatie. Daarom is MCI geen logge, gelaagde organisatie, maar een groep met korte lijnen, zowel intern als met de klant. MCI is ISO/VCA** gecertificeerd: onze persoonlijke benadering, service en pragmatische aanpak zorgt er niet alleen voor dat onze experts zo het beste voor u tot hun recht komen, maar ook dat wij uw probleem direct tot ons probleem kunnen maken: MCI ontzorgt!

Multidisciplinair

Ons vaste team van multidisciplinaire experts is ingebed in een flexibele schil met zeer ervaren experts. Ook hier geldt: korte lijnen en een geïntegreerde, resultaatgerichte samenwerking prikkelen experts tot topprestaties. Het geheel van expertises bij MCI is veel meer dan de som van afzonderlijke specialisten die u eventueel inschakelt.

Historie

MCI komt voor een groot deel voort uit DSM/MCO (Materiaal en Corrosie Onderzoek). Deze onderzoeksgroep  (incl. laboratoria) bestond uit multidisciplinaire experts met vele jaren industriële ervaring in het “Gedrag van materialen” binnen de productie-installaties van DSM. In 2004 werd deze groep “geoutsourced” en om deze succesformule voort te zetten en breder toegankelijk te maken, hebben we in 2009/2010 MCI opgericht. Hierbij zijn experts uit verschillende vakgebieden aangetrokken zodat we diverse specialisaties in eigen huis hebben.

MCI is een groeiende organisatie die anticipeert op de dynamiek van de markt; complexe problemen kunnen door ons multidisciplinaire team snel en adequaat opgelost worden.

Terug naar boven
nl_NLDutch