Vacatures

Materials- Engineer/Materiaaldeskundige (HBO-W)

MCI is een onafhankelijk inspectie- en onderzoeksbedrijf, ten behoeve van de productie-industrie in- en buiten Nederland.

MCI is gespecialiseerd in het oplossen van problemen zoals breuk, slijtage en corrosie in machines en installaties d.m.v. inspecties en schadeonderzoek.

De branches zijn productiebedrijven in de chemie, food, papier, automotive etc.

MCI zoekt naar de vertaling van “theorie naar praktijk” en is gevestigd in het MTOC-gebouw te Geleen. Werken bij MCI betekent een zeer afwisselende baan, waarbij je veel in diverse productiefabrieken komt, laboratoriumonderzoek doet, adviezen om installaties te verbeteren geeft en het geheel rapporteert.

MCI heeft een geavanceerd metallurgisch onderzoekslaboratorium en opereert in een samenwerkend netwerk van materiaal- & corrosiespecialisten, werktuigbouwkundigen en procestechnologen, waarmee industriële vraagstukken worden onderzocht en opgelost.

MCI is het “CSI-Miami” voor onderzoek aan materialen in Geleen.

Functie 

MCI is op zoek naar een startende Materials- Engineer of iemand met ervaring/affiniteit in het toepassen van materialen. Het meerjarig doel is doorgroei naar Materials- Specialist en uiteindelijk naar Materials- Expert waarvoor veel kennis en ervaring zal moeten worden opgedaan. Dit vereist een HBO werk- en denkniveau. 

Salaris indicatie (min-max); €/p.mnd 2800 – 6000+

Download als PDF

Open sollicitatie

MCI is een groeiend bedrijf en is altijd geïnteresseerd in goede en gemotiveerde mensen.  U kunt ook altijd een open solicitatie insturen indien u denkt binnen het profiel van het bedrijf te passen en een technische opleiding op HBO-niveau of hogere heeft afgerond.

Procedure

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te e-mailen. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met dhr. Maurice Hogenboom op +31 (0)46 410 7764.

MCI-Materials & Corrosion Investigations

MTOC-gebouw Kampstraat 86, Geleen T 046-410 7764 Contactpersoon: Dhr. Hogenboom E  info@m-c-i.nl    I  www.m-c-i.nl