Vacatures

NDT level2/Werkvoorbereider MBO-W

MCI is een onafhankelijk inspectie- en onderzoeksbedrijf, ten behoeve van de productie-industrie in- en buiten Nederland.

MCI is gespecialiseerd in het oplossen van problemen zoals breuk, slijtage en corrosie in machines en installaties d.m.v. inspecties en schadeonderzoek.

De branches zijn productiebedrijven in de chemie, food, papier, automotive etc.

MCI zoekt naar de vertaling van “theorie naar praktijk” en is gevestigd in het MTOC-gebouw te Geleen, een specialistenhuis op het gebied van “gedrag van materialen”.

MCI heeft een geavanceerd metallurgisch onderzoekslaboratorium en opereert in een samenwerkend netwerk van materiaal- & corrosiespecialisten, werktuigbouwkundigen en procestechnologen, waarmee industriële schadeproblemen onderzocht en adequaat worden opgelost.

MCI-Geleen is het “CSI-Miami” voor onderzoek aan installaties en materialen.

Functie 

MCI is op zoek naar een NDT level2/Werkvoorbereider met ervaring die geïnteresseerd is in het opdoen van kennis in schadeonderzoek en het toepassen van materialen. Dit vereist een MBO+ werk- en denkniveau. Van deze combinatiefunctie wordt verwacht dat hij/zij op termijn zelfstandig kan opereren en rapporteren op basis van de opgedane kennis en ervaring.

De functie betreft o.a. werkvoorbereiding van uit te voeren inspecties bij productiebedrijven en heeft een lange-termijn karakter. De functie is ingebed in een groep van materiaal/corrosie specialisten waardoor er een interessante

leeromgeving aanwezig is met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.  

Salaris indicatie (min-max);€/p.mnd 2500 – 4000+

Download als PDF

Materials- Engineer/Materiaaldeskundige (HBO-W)

MCI is een onafhankelijk inspectie- en onderzoeksbedrijf, ten behoeve van de productie-industrie in- en buiten Nederland.

MCI is gespecialiseerd in het oplossen van problemen zoals breuk, slijtage en corrosie in machines en installaties d.m.v. inspecties en schadeonderzoek.

De branches zijn productiebedrijven in de chemie, food, papier, automotive etc.

MCI zoekt naar de vertaling van “theorie naar praktijk” en is gevestigd in het MTOC-gebouw te Geleen. Werken bij MCI betekent een zeer afwisselende baan, waarbij je o.a. veel in diverse productiefabrieken komt, laboratoriumonderzoek doet, adviezen om installaties te verbeteren geeft en het geheel rapporteert.

MCI heeft een geavanceerd metallurgisch onderzoekslaboratorium en opereert in een samenwerkend netwerk van materiaal- & corrosiespecialisten, werktuigbouwkundigen en procestechnologen, waarmee industriële vraagstukken worden onderzocht en opgelost.

MCI is het “CSI-Miami” voor onderzoek aan materialen in Geleen.

Functie 

MCI is op zoek naar een startende Materials- Engineer of iemand met ervaring/affiniteit in het toepassen van materialen. Het meerjarig doel is doorgroei naar Materials- Specialist en uiteindelijk naar Materials- Expert waarvoor veel kennis en ervaring zal moeten worden opgedaan. Dit vereist een HBO werk- en denkniveau. 

Van een Materials-Engineer wordt verwacht dat hij/zij op termijn zelfstandig kan opereren en rapporteren op basis van de opgedane kennis en ervaring. Een Materials-Specialist (>2 jaar ervaring) opereert proactief en waar mogelijk zelf genererend. De uiteindelijke functie Materials-Expert heeft een lange-termijn karakter, omdat het meerdere jaren zal kosten om dit functieniveau te bereiken binnen het specialisten-team. Een MCI- materiaal- expert is “in het veld” een autoriteit in zijn vak met navenante salariëring en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Salaris indicatie (min-max); €/p.mnd 2800 – 6000+

Download als PDF

Open sollicitatie

MCI is een groeiend bedrijf en is altijd geïnteresseerd in goede en gemotiveerde mensen.  U kunt ook altijd een open solicitatie insturen indien u denkt binnen het profiel van het bedrijf te passen en een technische opleiding op HBO-niveau of hogere heeft afgerond.

Procedure

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te e-mailen. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met dhr. Maurice Hogenboom op +31 (0)46 410 7764.

MCI-Materials & Corrosion Investigations

MTOC-gebouw

Kampstraat 86, Geleen

T 046-410 7764

Contactpersoon: Dhr. Hogenboom

info@m-c-i.nl    I  www.m-c-i.nl